29 November 2011

I natt har jag sovit hos mamma. idag ska jag på arbetsförmedlingen och jobba kväll för en gångs skull. känns ganska kul! :) länge sen man jobbade kväll. jobbar även kväll i morgon.

Gizmo ska vara ensam hemma. jag hoppas de går bra! :) Skulle bli glad om jag fick jobba mera dag/kvälls tid eftersom jag sover så himla dåligt just nu.

vaknade första gången vid 4a andra gången vid 5 och tredje gången vid 8a, och fjärdegången nu. :)

Nu ska jag låna duschen.  Min lillasyster hade lämnat tvn på och datron på! :) så de var bara att sätta sig! :)

Nu har jag handlat julkappar till mamma och till HAN! :) Bara kvar att köpa till lillasyster!

Vaad ska man köpa åt en 13 åring? Ge gärna förslag.

Nu måste jag skynda mig så jag får nått gjort idag! Ha en bra dag alla! ;)

/S

28 November 2011

Heeeej!
Min helg var kanon bra! åkte dit i fredags! va hemma mys på fredag kväll. lördagen åt vi frukost såg lite film och hämtade in lite ved, sen vid 15.30 åkte vi in på julskyltningen. Gick där, träffade lite folk. sedan hem å äta middag gjorde Stuvade makaroner och korv.

Jag va inte så värstans duktig på det men de gick ju att äta i allafall. litet plus i kanten till mig, Senare på kvällen åt vi Brieost salta kex och alkoholfritt vin, efter som han hade jour.

Lite senare åkte vi in till samhället och var på hotellet.

söndagen var mest lugn. och de va dax att åka hem.
Varför måste veckan vara så lång och helgen så KORT?!
Pigg å glad kexchoklad! haha Noooot!
Men käner mig ändå lycklig på något sätt!

Sätter in bilden på mig som många tycker jag va olik mig på




/S

25 November 2011

Idag har jag sovit, betala räkningar! fast en räkning ha jag inte betalat eftersom kärringen på payson inte vill ge mig inbetalnings nummret och Ocr. Hur jävla svårt kan de va egentligen? Nu har jag betala det jag tro att jag skulle betala! hmm... Känner mig tom i skallen idag! Nu är det i allafall helg och jag ska bort! sviker storuman i helgen oxå! :) meen jag gillar att vara "där" borta!
Jobb natten gick oxå bra! Har nog inte så mkt mer att tillägga just nu! skriver ett inlägg på söndag så får ni veta hur helgen ha varit! Trevlig helg!

/S

24 November 2011

Denna vecka blev inte alls som jag planerade den. Hade ju tänkt jobba 10-17 i måndags och va med Ida på kvällen. Men i stället vart de att jag va tvungen att jobba 10-15.15 och sedan 21.15-07.15  L

edig tisdag. onsdag jobbade jag oxå 21.15-07.15 och även denna natt. var även tänkt att jag skulle träffa Elisabeth och Alice i veckan men de blev heller inte av. plus att de va meningen att jag skulle följa med  mamma till Lycksele idag! Meen inget av de jag hade tänkt blev som mina planer

Känner mig helt slut på! Ha börja sova dåligt. När jag sover dagtid så kan jag högst sova till 12-13 inte längre.. och när jag sover på natten vaknar jag hela tiden. och vaknar hyfsat tidigt!

Men de är bara när jag är med <3 jag kan sova av någon konstig andledning. Och tjänsterna som va ute på mitt jobb fick jag då inte komma på interljuv på någon av dom. Blir bara Less! Men Men ! tänker inte jobba där förevigt!

I helgen ska jag bort! åker i morgon kväll och kommer väl hem söndag! För jag måste väl!

Sen i janurari ska jag åka till Arjeplog på intensiv kurs till körkortet.. blir spännande!

De är ingen som ha den nyaste teoriboken till B-kortet? i sånafall hör av er! Gizmo lyfte även på benet första gången igår när vi gick till jobbet. Han håller på att bli en Stor Kille nu! haha

Snart helg!





/S

20 November 2011

Helgen har varit kanon! Kan inte säga mer. Men helgen är aldeles förkort som vanligt. Längtar tills nästa helg. I morgon ska jag jobba 10-17 känns helt ok! jag jobbar natt onsdag torsdag, I morron kväll ska jag träffa Ida, och på torsdag ska jag träffa Elisabeth och Alice! Sen är det bara en natt kvar att jobba och sen åka till hjärtat!
Nu ska jag Se filmen Whats your number? Och äta lite fika sen är det dax att gå ut med Gizmo sen sova. i morron ska även gizmo vara hemma själv så jag håller tummarna att det ska gå bra.



/S

18 November 2011

Idag har jag bakat mer än 100 bullar. Lagat middag och duschat! ikväll är det mys i soffan som gäller. ;) Helgen kommer att bli kanon! Känner mig lycklig idag oxå. Va ju lite synd att jag inte tog en bild på bullarna som jag kunde ha laddat upp. men de får bli nästa gång jag bakar. Ser filmen på 3an. Ha en trevlig helg alla!
/S

16 November 2011

Japp mina två jobb nätter är gjorda. Sköönt! Sov till kl 14 idag. Kanske lite dumt eftersom jag inte kommer att kunna sova ikväll. Men Jag ha ju typ Helg nu, så vad gör de egentligen? I morron ska jag åka till samma ställe som jag va förra helgen. Skriver inte vart! Men Förra helgen var kanon! Och det kommer nog denna att vara oxå. Läääängtar! Sjuukt helt enkelt att man kan känna sig så här lycklig! Måndags Lagade jag köttgryta och på fredag ska jag baka bullar. Lite vuxen poäng kanske?  Haha någon gå ska man väl växa upp? Lite i allafall!

Saknar mina vänner Mikaela och Helena!

Fundera på om jag ska skaffa en ny blogg någon annan stans. För jag tycker att denna verka lite tråkig. man kan inte ändra storleken på text eller färg. Eller så är de bara jag som är kass, som inte fattar hur man gör. Ska iallafall be min söta kusin om hjälp att göra en ny design på bloggen.



Nu vart de blankt! Haha så nu avslutar jag! Ha en bra kväll!

/S

15 November 2011

Ooj jag va visst en gnutta arg igår när jag skrev mitt inlägg, Hahah men jag orkar seriöst inte med såna personer som bara tjatar och tjatar. Då sätter jag mig alltid tvärt emot. Varför i allt liv ska man bete sig så? tvinga någon? Man man måste ju vilja själv! Eller har jag fel?

Jag jobbade natt igår och sov bara till kl 13 idag, och sen fick jag veta att jag skulle jobba en natt till. Borde egentligen sova en stund till. Men de känns inte som att jag ha tid med det riktigt!

För jag måste duscha, sen skulle mormor & Rune komma hit och llilla Zita. Gizmo och Zita är inte så jätte bra vänner. Hon vill leka men han blir bara sur på henne. 



Ett litet citat :


"Kärleken är vårt livs största glädje och vårt livs största sorg."


/S

14 November 2011

Känner mig upp rörd över vad folk ska tvinga mig att göra saker som jag inte vill... jag vill inte! Då vill jag inte!! vad äre som är så jävla svårt att förstå?! Sen att människor som inte säger att dom saknar mig fast man inte har träffats på sjuuuukt länge.. hur fan är det möjligt? plus att "Du" inte känner mig. Jag har inte tid och jag vill inte!!! ACCEPTERA MIG!!!!!! Pretty please?!
Jag har funnit ro i livet ! rör inte om det för mig då!!


Jag ska jobba ikväll! Btw!

Tackar!! /S

Halloween 2011

Tänkte ladda upp lite bilder från halloween 2011


Maria Mikaela & Jag




Jag & Helena




Mikaela & Jag På hotelltoppen i storuman




Malin Jag & Mikaela

Tackar helena för bilderna! :)

/S

13 November 2011

Tjeena Tjeena! ;)
Helgen har varit lugn och skön! Ha inte nått att klaga över. Vill gärna ha fler såna hära helger!

Känner en viss lycka i kroppen som jag inte ha kännt på flera år.. kanske för att man är nöjd med livet och tillvaron just nu. Men tyvärr så behvös det så lite för att det ska sluta.. Men än så länge så sitter känslan kvar. Jag hoppas den stannar oxå.

Sen måste jag bara säga att vissa människor är ju bara skumma! Men de är vi väl alla på olika sätt. Men de finns vissa som skrämmer mig.

Nu hade jag tänkt se filmen P.S I love you!



/S

10 November 2011

Veckan har gått undan. Av någon adledning tycker jag att dagarna går snabbt även fast man är ledig.

Måndag åkte Helena hem. Måndagkväll va jag med Mikaela. Tisdags sov jag hos mamma. onsdag spenderade jag dagen med mamma och syster. Kvällen va jag med en vän, såg film mm...

Idag sov jag till 12 varit på promenad med Gizmo. Ska strax börja tvätta.. Måste göra allt klart för i helgen kommer jag inte att ha tid med det :D 

Snart i mitten av November och ingen snö har kommit än. Ganska skönt tycker jag. plus för att vintern blir kortare. Och att jag inte gillar snö.
Är en mer sommar människa än vinter människa. Skulle sitta fint med en resa till varmare breddgrader nu. Men de får bli tillvåren. Nån som ska med? 

Ikväll ska jag vara med Mikaela och se Twilight

 

 

/S


7 November 2011

I fredags så Kom Katrin hit och satt in löshåret på mig. Tack så hemskt mkt för hjälpen. Fredagskvällen spenderades med Helena Mikaela och Maria. Även så va vi runt på olika fester. slutade på Hotellet. Sedan hem. Helena Lagade makaroner när vi kom hem. Så jag åt Mackaroner ketchup och tacokrydda.. haha inte så värstans gott men de duger. Ganska kul på hotellet. Men de e ju som vanligt när man är där att man inte ta sig en meter fram i baren för dom har bara en bar. De va oxå Ganska så dålig musik. om jag nu ska va negativ. ;) haha 
Lördagen städade vi upp alla mackaroner och skit som fanns i köket. lagade lunch/middag. Åkte bil med Anders till Mikaela. Åkte på sibylla. :) Och lördagkväll drack vi upp de sista. tog en teuqila på trean. sen åkte vi hem. och igår va en slappar dag.
Samma idag tro jag! :)




här är en bild på håret!
/S

3 November 2011

Har inte varit så aktiv att skriva efter som förklylningen har slagit sitt grepp i mig efter mina fem arbets nätter. Jobbade från onsdag - måndag morrn.. ha haft feber och snuva problem med att sova. Men de känns som att man är på bättrings vägen i allafall.. I helgen blir det fest. kanske inte de bästa alternativet när man ha varit sjuk men känner att jag måste hitta på nått.. Annars blir jag tokig.
Idag tuggade Gizmo sönder laddaren oxå. trodde jag skulle få ett frispel och att hjärtat höll på att gå i tusen bitar när han höll på att kvävas av biten han hade tuggat lös. Micka färgade håret på mig och i morron blir det att sätta in lös hår som Katrin ska sätta in! Hoppas verkligen att de kommer att bli bra..
Känner mig rätt nöjd med livet och tillvaron! :)

/S

RSS 2.0